fbpx

Honlapkészítés Árkalkulátor

  • Honlapkészítés & Design árak 2020-ban
Az árkalkulátor kitoltése kb. 4 percet vesz igénybe és összesen 3 oldalból áll.

A válaszokat bizalmasan kezeljük, az Adatvédelmi irányelveinknek megfelelően. A kérdőív kitöltése nem von maga után vásárlási kötelezettséget, a megjelölt összeg előzetes kalkuláció és nem minősül konkrét ajánlattételnek.

Most valódi igény van az online ügyintézésre

A pánik és a hirtelen döntések helyett inkább lásd az új lehetőséget a változásban! A dotcom-lufi kidurranása óta most újra nagy lehetőség van a webes fejlesztésekben, ami mögé fizetőképes kereslet és valódi igény is társul.
Biri Gergely - Webfejlesztő
2020. március 17.

Számold ki,
mennyibe kerül egy saját weboldal!

Töltsd ki ingyenesen és vásárlási kötelezettség nélkül a fenti három oldalból és összesen 10 rövid  kérdésből álló kérdőívet, hogy megtudd, milyen áron készítjük el neked a saját elképzeléseidnek megfelelő weboldalt! A kérdőív kitöltése után megkapod a honlap designára és a webfejlesztésre vonatkozó teljes árkalkulációt. 

ingyenes, kötelezettségmentes

Az árkalkulátor használata teljesen ingyenes és nem von maga után rendelési kötelezettséget, csak tájékoztatásra szolgál.

Egyszerű és gyors

Az árkalkulátor kitöltése kb. 4 percet vesz igénybe. Az árkalkulációt azonnal megkapod emailben.

kombinált ajánlat

A weboldalad programozására és a designra együtt, egy kombinált ajánlatot kapsz. Nem kell további webes szakembereket keresned!

6 év webdesign tapasztalat,
Kiemelkedően magas vevői elégedettség

A GrafikaiDesign-nál 6 éve foglalkozunk webdesignnal és webfejlesztéssel. Ezidő alatt sikerült kiemelkedően magas vevői elégedettséget elérnünk, amit a gyorsan beüzemelhető, modern és egyszerű, vizuális szerkesztővel kezelhető honlapoknak köszönhetünk.

A közös munkánk kezdetén nagyon kezdetleges weblapom volt. Igényeimnek megfelelő szinvonalú honlapkészítés volt a cél. Kezdetektől fogva a kéréseimet és az igényeimet átlátva jó ötleteket és tanácsokat adott. Nekem nagyon kevés, csak szakmai vonatkozásban jelentett munkát. Az új honlap elkészülte után érezhetően megnövekedett a honlapot megtekintők, és a vizsgálatra jelentkezők száma. Azoknak ajánlanám, akik szeretnének kis befektetett energiával minőségi honlapot maguknak.

dr Malkocs Zsolt kardiologus Debrecen

dr. Malkócs Zsolt

Kardiologus, Debrecen

Gergellyel egy teljesen új landing oldalt csináltunk, amivel hatékonyan haladtunk. Minden elképzelésemet a messzemenőkig megvalósította. Rugalmasan és türelmesen javított minden észrevételt. Szerettem a közös munkát, mert jó volt együtt alkotni. Remélem sok emberhez eljuttatjuk a tervező üzenetét ezzel a szép weboldallal. Tiszta szívből ajánlom a munkáját mindenkinek, aki belefáradt abba, hogy a fejlesztők nem azt, nem úgy és nem olyan gyorsan teljesítik az álmokat, ahogy szeretnétek. Örülök, hogy Őt választottam! 🙂

GalikKlara

Gálik Klára

Tudatos Tervező, Budapest

Az új oldal 100%-ban hozzájárul a céljaim eléréséhez. Ez a honlap a névjegykártyám, aminek mindent el kell mesélnie rólam és a vállalkozásomról. Ez a honlap segít az ügyfélszerzésben és egyben marketing célja is van. Valamint egy kommunikációs csatorna köztem és az ügyfelek között, mivel olyan plusz funkciókkal láttad el, mint a jelentkezési lap, de később lehet rajta naptárfunkció és kártyás fizetési lehetőség is. Még nem indult el a honlap, de akik látták a terveket, már nagyon pozitív kritikát mondtak róla. Profi és különleges.

FB_IMG_1572567681177

Orbán Nóra

Stílusnavigátor, Budapest

További sikerprojektek:

Csatlakozz te is az igényes és megnyerő honlapok tulajdonosaihoz!