fbpx

Honlapkészítés Árkalkulátor

  • Honlapkészítés & Design árak 2020-ban
A kérdőív kitoltése kb. 3 percet vesz igénybe.

A válaszokat bizalmasan kezeljük, az Adatvédelmi irányelveinknek megfelelően. A kérdőív kitöltése nem von maga után vásárlási kötelezettséget, a megjelölt összeg előzetes kalkuláció és nem minősül ajánlattételnek.

Számold ki,
mennyibe kerül egy saját weboldal!

Töltsd ki ingyenesen és vásárlási kötelezettség nélkül ezt a három lépésből és körül-belül 10 kérdésből álló kérdőívet, hogy megtudd, milyen áron készítenénk el neked a saját elképzeléseidnek megfelelő weboldalt! A kérdőív kitöltése után megkapod a honlap designára és a webfejlesztésre vonatkozó árkalkulációt. 

ingyenes, kötelezettségmentes

Az árkalkulátor használata teljesen ingyenes és nem von maga után rendelési kötelezettséget, csak tájékoztató jelleggel készült.

Könnyen és gyorsan

Az árkalkulátor kitöltése nem vesz igénybe kb. 3 percnél több időt, és azonnal megkapja a kalkulációnkat!

kombinált ajánlat

A megadott adataid alapján a weboldalad programozására és a designra együtt, egy kombinált ajánlatot kapsz. Nem kell további webes szakembereket keresned!

6 év webdesign tapasztalat,
Kiemelkedően magas vevői elégedettség

A GrafikaiDesign-nál 6 éve foglalkozunk webdesignnal és webfejlesztéssel. Ezidő alatt sikerült kiemelkedően magas vevői elégedettséget elérnünk, amit a gyorsan beüzemelhető, modern és egyszerűen kezelhető honlapoknak köszönhetünk.

Csatlakozz te is az igényes és megnyerő honlapok tulajdonosaihoz!