fbpx

HOnlapfejlesztés és webdesign Árak

Honlapkészítés csomagok és funkciók

Egyedi funkciók és kedvezményes ajánlatok NEKED!

MESTERKURZUS

49 900Ft
 • Saját magadnak készítheted el a weboldalad, bárhányszor újranézhető videós oktatóanyaggal!
 • Vizuális szerkesztővel, nem igényel programozási ismereteket
 • 9+4 videós kurzus, több, mint 120 percben a landing oldal készítésről
 • 30 napos pénzvisszafizetési garancia, vagy, ha a videó alapján nem sikerül, akkor elkészítjük neked az oldalt!

WebShop

119 990Ft -tól
 • A te elképzeléseid alapján, folyamatos konzultációval mi kivitelezzük a webshopod design-ját és a funkciók teljes fejlesztést
 • Profi webshopkezelő rendszer
 • Vizuális szerkesztőfelülettel
 • Időzíthető akciók és kuponok
 • Kapcsolatfelvétel oldal (űrlappal)
 • Google Analytics, Facebook pixel
 • Online számlázás integráció
 • Bankkártyás fizetési rendszer
 • Facebook katalógus szinkronizálás
 • A csillag ikonnal jelölt funkciókat nem tartalmazza az alapár.
  Az oldalon jelzett árak magyar Forintban értendőek és 2020. január 01-től érvényesek.

Extra funkciók

Automatizáld a honlapod, takaríts meg időt és pénzt! Könnyebben, gyorsabban és interaktívabb módon léphetsz kapcsolatba a látogatóiddal, növelheti az eladásaid és az elkötelezett vásárlóid számát.

Kapcsolatfelvétel oldal

Automatikus üzenetküldő rendszer név, email, telefonszám és üzenet mezőkkel (egyedi mezők egyeztetés alapján). A kapcsolatfelvétel oldalon igény szerint feltüntetjük a kontakt adatokat biztonságos fomrában (email cím a spam robotok elől rejtve marad). A csomag tartalmaz Google térkép integrációt, céges telephely jelölöléssel.

Többnyelvű weboldal

Böngésző nyelv és lokalizáció észlelés segítségével minden látogatója a megfelelő tartalmat látja majd a számítógépén vagy mobilján. Az oldalak tartalmának nyelvi beállítása a keresőoldalak konvenciói szerint történik, az egyszerű URL kezelés lehetővé teszi a gyors és intuitív navigációt.

Bankkártyás fizetés

A bankkártyás fizetés integrációjával webshopjában lehetőség lesz bankkártya elfogadásra és azonnali online fizetésre. A kiegészítő tartalmazza a biztonságos Payment Gateway integrálását, így minden fizetési adat egy titkosított csatornán lesz továbbítva.

Időpontfoglalás online

Az időpontfoglaló rendszerrel automatizálhatod az eltérő árral és időtartammal rendelkező szolgáltatások foglalását. A foglalt időpontokat automatikusan kezeli a rendszer, továbbá lehetőség van külső naptár (pl. Google) szinkronizálására. Az extra szolgáltatások, akciók és százalékos kedvezmények esetén automatikus díjkalkuláció történik.

Hírlevélkezelő rendszer

A hírlevélkezelő rendszer integráció tartalmazza a hírlevélkezelő rendzser beüzemelését a honlapon: a feliratkozás és leiratkozás funkciók automatikus kezelését. Időzített hírlevelek, vásárláshoz kötött hírlevelek, follow-up emailek, akciós katalógus, elhagyott kosár emlékeztető küldhetők a segítségével.

PDF utalványok

A vásárlási utalvány értékesítés tartalmazza: Webshopban vásárolható, PDF fájlban kiküldött kuponok kezelését, automatikus, egyedi kuponkód generálását a rendszerben. A kódok beváltása személyesen az üzletben vagy online ellenörzőfelületen történhet. Könnyen követhető és ellenőrizhető kuponos vásárlások!

Online számlázás

Az online számlázás integrációja automatizálja a számlázási folyamatot. A sikeres fizetés után a vásárló részére automatikusan elkészül a számla. Lehetőség van egyedi számlázási szabályok beállítására és a számlák exportálására.

Webes Oktatás

Igény esetén oktatást és rendszerismertetőt tartunk neked az új weboldalhoz. Az egyszerűbb műveletektől kezdve (pl. admin belépés, szöveg szerkesztés) egészen a haladó funkciókig (pl. speciális termékek felvétele, rendelések kezelése, hírlevelek beállítása és időzítése stb.) megmutatjuk, mit hogyan állíts be.

Online rendszerek fejlesztése
egyedi specifikáció alapján

A felsoroltakon túl további egyedi elképzeléseket vagy funkciókat is megvalóstunk. Különös tekintettel a pluginek vagy beépülő modulok fejlesztésére. Meglévő rendszer integrációját, API kezelést és haladó szintű webfejlesztési projekteket is vállalunk. 

Copyright © 2019 GrafikaiDesign.hu | Honlapkészítés & Design