HOnlapfejlesztés és design Árak

Honlapkészítés csomagok és funkciók

Egyedi funkciók és kedvezményes ajánlatok Önnek!

Alap

29 900Ft -tól
 • Bemutatkozó, egyoldalas design
 • Alap szintű keresőoptimalizálás
 • Google Analytics elemzés
 • A csillag ikonnal jelölt funkciókat nem tartalmazza az alapár.

WebShop

99 900Ft -tól
 • Profi webshopkezelő rendszer
 • Termékszűrők (pl. szín, méret)
 • E-mail küldő, kapcsolat oldal
 • Admin felület és készletkezelés
 • Google Analytics, Facebook pixel
 • Facebook shop szinkronizálás
 • Bankkártyás fizetés
 • Online számlázás

Extra funkciók

Az automatizálja honlapját, takarítson meg időt és pénzt! Könnyebben, gyorsabban és interaktívabb módon léphet kapcsolatba a látogatóval, növelheti az eladásait és az elkötelezett vásárlóinak számát.

Kapcsolatfelvétel oldal

Automatikus üzenetküldő rendszer név, email, telefonszám és üzenet mezőkkel (egyedi mezők egyeztetés alapján). A kapcsolatfelvétel oldalon igény szerint feltüntetjük a kontakt adatokat biztonságos fomrában (email cím a spam robotok elől rejtve marad). A csomag tartalmaz Google térkép integrációt, céges telephely jelölöléssel.

Többnyelvű weboldal

Böngésző nyelv és lokalizáció észlelés segítségével minden látogatója a megfelelő tartalmat látja majd a számítógépén vagy mobilján. Az oldalak tartalmának nyelvi beállítása a keresőoldalak konvenciói szerint történik, az egyszerű URL kezelés lehetővé teszi a gyors és intuitív navigációt.

Bankkártyás fizetés

A bankkártyás fizetés integrációjával webshopjában lehetőség lesz bankkártya elfogadásra és azonnali online fizetésre. A kiegészítő tartalmazza a biztonságos Payment Gateway integrálását, így minden fizetési adat egy titkosított csatornán lesz továbbítva.

Időpontfoglalás online

Az időpontfoglaló rendszerrel automatizálhatja a eltérő árral és időtartammal rendelkezp szolgáltatások foglalásáz. A foglalt időpontokat önállóan kezeli a rendszer, továbbá lehetőség van külső naptár (pl. Google) szinkronizálására. Az extra szolgáltatások, akciók és százalékos kedvezmények esetén automatikus díjkalkuláció történik.

Hírlevélkezelő rendszer

A hírlevélkezelő rendszer integráció tartalmazza a hírlevélkezelő rendzser integrációját a honlapba. A feliratkozás és leiratkozás funkciók automatikus kezelését. Időzített hírlevelek, vásárláshoz kötött hírlevelek, follow-up emailek, akciós katalógus, elhagyott kosár emlékeztető küldhetők a segítségével.

PDF utalványok

A vásárlási utalvány értékesítés tartalmazza: Webshopban vásárolható, PDF fájlban kiküldött kuponok kezelése Automatikus, egyedi kuponkód generálás a rendszerben Kódok beváltásának lehetősége személyesen az üzletben vagy online Könnyen követhető és ellenőrizhető kuponos vásárlások

Online számlázás

Az online számlázás integrációja automatizálja a számlázási folyamatot. A sikeres fizetés után a vásárló részére automatikusan elkészül a számla. Lehetpség van egyedi számlázási szabályok beállítására és a számlák exportálására.

Webes Oktatás

Igény esetén oktatást és rendszerismertetőt tartunk Önnek az új weboldalhoz. Az egyszerűbb műveletektől kezdve (pl. admin belépés, szöveg szerkesztés) egészen a haladó funkciókig (pl. speciális termékek felvétele, rendelések kezelése, hírlevelek beállítása és időzítése stb.) érthető és követhető oktatást tartunk Önnek és kollegáinak.

Online rendszerek fejlesztése
egyedi specifikáció alapján

A felsoroltakon túl további egyedi elképzeléseket vagy funkciókat is megvalóstunk. Különös tekintettel a pluginek vagy beépülő modulok fejlesztésére. Meglévő rendszer integrációját, API kezelést és haladó szintű webfejlesztési projekteket is vállalunk. 

Copyright © 2019 GrafikaiDesign.hu | Honlapkészítés & Design