Legalacsonyabb honlapkészítési áraink, Önnek!

Honlapkészítés árak nálunk a legalacsonyabban. profi munka, jó áron: tekintse meg portfóliónkat!
látogatottságnövelő weboldalak, profitnöveléssel, Önnek.

Alap csomag (induló vállalkozásoknak)

29 900Ft
  • Bemutatkozó, egyoldalas design
  • (szöveges tartalommal és képek)
  • Alap szintű
    keresőoptimalizálás
  • Google Analytics
    Látogatottság figyelés percről-percre

Az új honlapja? Elbűvölően modern és észvesztően gyors!
Honlapkészítés akár már 29 900Ft-os ártól!

*Honlapkészítés egyedi kedvezményekkel:

Egyedi, kedvezményes árakat biztosítunk minden kezdő vállalkozásnak!
(A kedvezmény egyedi árajánlatokra nem érvényes!)


Miért érdemes új honlapot rendelni?

Tökéletes weboldal-megjelenések százalékos aránya:

Régi weboldala: az esetek kis százalékában jelenik meg tökéletesen.

Új, modern honlapja: gyakorlatilag az összes eszköztípusra optimalizált.

Visszatérő látogatók százalékos aránya:

Régi weboldala: a látogatók nem kedvelik a nehezen böngészhető oldalakat, nem térnek vissza

Új, modern honlapja: könnyen böngészhető oldal, lényeges információkkal, a látogatók szívesen látogatják új honlapját.

Miért?

ÚJ weboldala -sok régi honlappal ellentétben- a digitális eszközök: mobiltelefonok, tabletek és asztali gépek kijelzőjének 98%-án tökéletes, böngészőfüggetlen és maximális böngészési élményt biztosít majd látogatóinak. Mivel honlapja tökéletesen optimalizált lesz minden típusú eszközre, látogatói nagyobb eséllyel fogják Önt választani, ha valamit vásárolni szeretnének.

Éljen az új honlap nyújtotta lehetőségekkel!

Az újonnan elkészült weboldalát a felhasználók szívesen böngészik majd, mert könnyen és gyorsan juthatnak fontos információkhoz. A könnyen böngészhető tartalom, az ízléses weboldal,  és a gyors honlap felbecsülhetetlen előnyt jelent az internet világában a versenytársakkal szemben!


Tipp!

Segítünk megkönnyíteni a döntést!

Ha még nem biztos benne, milyen weboldalt szeretne, először böngéssze honlapcsomagjainkat, esetleg tekintse meg weboldal mintáinkat is!
…vagy még pontosabb árakért kérje személyes árajánlatunkat, INGYEN!

További honlap és webshop készítéssel kapcsolatos információk

N* Lehetősége nyílik bővítő opciókat igénybevenni Alap csomag esetén is, de ebben az esetben további költségekkel is számolni kell kell a csomag díján felül.
** A design 0Ft-os díját úgy tudjuk biztosítani, ha oldalához Creative Commons alatt biztosítjuk a weboldal alapjait
Nem CC licenc alatt a honlapdesign-költségek is felszámolásra kerülnek, így a megadott árak változhatnak.

Honlapja interneten való publikálásához szüksége lesz domain névre illetve tárhelyre, amelyet a GrafikaiDesign nem tud biztosítani, viszont a megrendelésben szakszerű segítségnyújtásunkra mindenképpen számíthat.

Néhány gondolat, hogy mérlegelni tudjon

Webshopja, weboldala a legújabb minták és szabványok segítségével a legmodernebb, de mégis egyszerű kezelőfelülettel rendelkezik majd, mely könnyű kezelést tesz lehetővé Önnek és a Látogatóinak egyaránt. Elkészítjük Önnek az optimális weboldalt termékei, szolgáltatásai népszerűsítéséhez és eladásához!

Alap, Pro vagy Shop csomagot válasszak?

Az Megrendelőink igényei szerteágazóak lehetnek, mi megpróbálunk segíteni Önnek a honlap/webshop csomag kiválasztásában:
Ha Ön egyéni vállalkozó, akkor néhány oldalas alap csomagunk megfelelő lehet az Ön számára, hogy bemutatkozhasson az internetet böngésző milliárdnyi felhasználónak.
Ha nagyobb vállalkozása van, mindenképpen szüksége lehet az üzleti kapcsolattartáshoz a Pro csomagunk nyújtotta lehetőségekre, itt már nyomon követheti az oldala látogatottságát és látogatói e-mailt is írhatnak Önnek mindössze egyetlen kattintással .
Ha viszont több terméke van (kb 20-30db), vagy termékpalettája folyamatosan frissül, akkor mindenképpen webshopra lesz szüksége. A webshopunk különböző kereső és katalógus opcióival egyértelműen megkönnyítheti megrendelőinek a böngészést.

Mik azok a Extrák és mire jók?

 A GrafikaiDesign próbál minél sokszínűbb és modernebb szolgáltatásokat nyújtani Megrendelőinek, és a “weboldal-okosító” extra funkciókkal megvalósítja az Ön elképzeléseit is.
Az extrák röviden összefoglalva:

BEÁGYAZOTT TÉRKÉP: Segítse ügyfeleit azzal, hogy oldalára olyan térképet helyez, melyen pontosan látszik, hol helyezkedik el Vállalkozása.
E-MAIL KÜLDŐ:  Kapcsolat menüpont alatt hasznos kiegészítő az e-mail küldő szript, mely segítségével azonnal üzenetet küldhetnek Önnek az érdeklődők.
KÉP/VIDEÓ GALÉRIA v. CSÚSZKA: Még több és sokszínűbb információforrást jelentenek a képek és videók. A galériák segítségével a látogatók úgy érezhetik, hogy megbízható információkhoz jutnak.
KÖZÖSSÉGI MÉDIA: A jól kialakított Facebook/Google+/Twitter oldal, valamint weboldalán elhelyezett Like/Megosztás/+1 boxok segítik Vállalkozása széleskörű népszerűsítését.
EGYEDI SZKRIPTEK:  Az egyedien kialakított szkripteknek többféle szerepük lehet: böngészést segítő vagy design jellegű szkriptek. Segítségükkel megnyerőbbé teheti oldalát, így szívesen térnek majd vissza látogatói. (pl: hóesés, tájékoztatóablakok…)

Az extra funkciók mindegyikét tartalmazza a Pro csomag. Az Alap csomag is bővíthető bármelyikkel, itt egyéb költségek mellett.

Mit tartalmaz egy webshop?

Webshopja a legújabb PrestaShop vagy a WP WooCommerce segítségével a legmodernebb, de mégis egyszerű kezelőfelülettel rendelkezik majd, mely könnyű kezelést tesz lehetővé Önnek és Vásárlóinak egyaránt. Webshopja tartalmaz majd: külön admin és vásárló felületet, összetett keresési opciókat, közösségi média hozzáférést, keresőoptimalizálást, napi-heti-havi eladási mutatókat, és még sok más hasznos funkciót.
Ha termékeit az interneten szeretné értékesíteni, ne habozzon, mi elkészítjük Önnek az optimális weboldalt termékei népszerűsítéséhez és eladásához!

A GrafikaiDesign sokkal olcsóbb, ugye nem kapok ezért rosszabb weboldalt/webshopot?

A weboldal/webshop készítés nálunk egyáltalán nem a Megrendelőink kifosztásáról szól!
Az interneten lehet találni “tapasztalt webdesignereket” akik akár több millió forintot is kérhetnek egy-egy oldalért. Csúcsminőségű weboldalakat kínálunk, viszont szeretnénk a lehető legalacsonyabban tartani a tarifáinkat, és emellett a legszéleskörűbb szolgáltatásokkal kívánjuk megvalósítani Partnereink elképzeléseit.
Forduljon hozzánk bizalommal, az ár nálunk nem akadály!

Mi a menete a honlap/ webshopkészítésének? Mennyi ideig tart, mire elkészül honlapom?

Miután felkeresett minket és megosztotta velünk elképzeléseit, mi kidolgozunk Önnek egy részletes árajánlatot és kínálunk néhány weboldalmintát, melyek nagy vonalakban tükrözik majd az elkészült weboldal elrendezését, esetleg színvilágát. Honlapja/ Webshopja elkészítését minden esetben folyamatos konzultáció kíséri, mellyel biztosítani tudjuk, hogy azokat az oldalakat kapja és olyan tartalommal, melyet eredetileg elképzelt. Miután a megbeszélt határidőre elkészítettük weboldalát, csak azután kell a költségeket rendeznie,  miután elfogadta és késznek nyilvánította honlapját. Az esetlegesen, akár az átvétel után, felmerülő hibákért 100% garanciát vállalunk és egyből ki is javítjuk azokat.

Küldjenek nekem INGYENES árajánlatot

Elolvasta az irányadó díjszabásunkat? Felmerült Önben néhány kérdés? Hívjon minket vagy írjon nekünk bizalommal! Miután tájékoztatott minket elképzeléseiről, ha igényli a Grafikai Design ingyenes, részletes árajánlatot küld az Ön számára a pontos költségekkel.

Honlapkészítés árak

Updated on 2019-02-18T14:42:22+00:00, by GrafikaiDesign.