fbpx

weboldal készítő mesterkurzus

  • Újranézhető videók
  • 0 perc programozás
  • Működő landing oldal
  • Azonnal használható tudás
  • Folyamatosan frissített tartalom
  • Ingyenes bővítmények és sablonok
  • Azonnali hozzáférés a kurzus anyagaihoz
  • Kedvezménykupon a kapcsolódó kurzushoz

64 900Ft

49 900Ft

  • Azonnali hozzáférés a kurzushoz
+
perc oktatás
+4
videóanyag
Ft
értékű bónusz

Neked is folyamatos szenvedést jelent a weboldalad frissítése?

Lelépett a webfejlesztőd vagy sorozatosan előfordul, hogy heteket kell várnod a kisebb változtatásokra? Jobban szeretnéd a saját kezedben tartani a céged online platformajit?
Akkor a Mesterkurzus neked szól! 

Az alapoktól fogjuk felépíteni az online marketingstratégiád – kezdve a landing oldaladdal – ami az első perctől fogva készen lesz arra, hogy folyamatosan hozza neked az új vásárlókat. Nem csak a technikai alapokat tanulhatod meg, hanem egy olyan vázat is építhetsz, ami kiemelkedően magas kattintást és konverziót hoz és amit a későbbiekben újra és 
újra felhasználhatsz!

programozás

Bármilyen előzetes programozási tudás nélkül belevághatsz a kurzusba, mert csak prezentációkészítéshez hasonló szerkesztőt fogunk használni!

sablon: 0Ft

Aki eddig azt hitte, hogy csak fizetős sablonnal lehet profi weboldalt készíteni az nagyot tévedett! Megmutatom neked, hogy miért!

Biztonság

Olyan módszereket ismerhetsz meg, amikkel a weboldalad egy lépésben biztonságossá teheted és ezáltal a keresők is előresorolnak majd!

befektetés

Mennyit ér a teljes kurzus?
Akár 10-20-300 vagy 500 új vásárlót! Csak tőleg függ, hogyan használod ki a kurzus lehetőségeit! Vágj bele most!

a landing kurzussal egy hétvége alatt
ilyen honlapod lehet

kezdd el most,
+15 000Ft értékű extra ajándékkal!

Siess, hogy le ne maradj a bónuszról, amivel 15 000Ft értékű extra tartalmat kapsz!

exkluzív early bird hozzáférés és egy kedvezménykupon a 2020. év első Mesterkurzusához!

VEVŐSZERZŐ LANDING OLDAL STRATÉGIÁK című kézikönyv
+ 3 ingyenes videó
 
9 900Ft értékben
(hírlevél feliratkozóknak)

 5 000Ft értékű bónusz videót arról, hogyan automatizáld a Mailchimp listád a landing oldaladdal

Így több, mint 64 900Ft értékű csomagot kapsz csupán 49 900Ft-ért!
A kedvezmény korlátozott ideig elérhető!

6 év webfejlesztés tapasztalat,
9+4 videóban összefoglalva

A GrafikaiDesign-nál 6 éve foglalkozunk webdesignnal és webfejlesztéssel. Ezidő alatt sikerült kiemelkedően magas vevői elégedettséget elérnünk, amit a gyorsan beüzemelhető, modern és egyszerűen kezelhető vizuális szerkesztőnek köszönhetünk.

Ha te is szeretnél csatlakozni az igényes és megnyerő honlapok tulajdonosaihoz, akkor nincs más hátra, minthogy elkezdd a GrafikaiDesign Mesterkurzusát!

a mesterkurzus tartalma

Nem árulunk zsákbamacskát! A Vevőszerző landing oldal MesterKurzus minden videóanyagának leírását közzétesszük itt, hogy tudd, mit kapsz a pénzedért! 

Kiválasztjuk a megfelelő tárhelyet (tárhelyszolgáltatót is ajánlok neked), beszélünk a helyes domain választásról, hogy könnyen megtalálható legyél a keresőkben. Illetve elmondom, milyen lépéseket kell tenned ahhoz, hogy elkerüld “A webhely nem biztonságos” üzenetet, amivel a böngészők gyakran teljesen kizárják a látogatókat a rosszul beállított honlapokról.

Végighaladunk a WordPress tartalomkezelő rendszer telepítésének lépésein és segítek neked menő, céges e-mail címet létrehozni, amiben a saját domain neved lehet az email utótagja. Ne izgulj, minden beállítási lehetőséget elmagyarázok, így az egész nem lesz nehezebb, mint egy Facebook regisztráció.

A tapasztalatok azt mutatják, hogy az átlag felhasználónak csak nagyon kevés alapbeállításra van szüksége ahhoz, hogy működő weboldala legyen. Ezzel szemben, a legtöbb kurzus szinte csak az admin felületet mutatja be, majd azt mondja, hogy készen állsz a saját weboldalad elkészítésére. Hát nem!  Ha ez egy átlagos kurzus lenne, 40 perc alatt itt lenne vége, ez viszont a GrafikaiDesign Mesterkurzus és a java csak ezután következik!

Valaki azt mondta, hogy csak fizetős sablonnal tudsz megbízható és szép weboldalakat készíteni? Remélem nem ábrándítalak ki nagyon, ha azt mondom, hogy ez óriási átverés! Megmutatom, hogyan tudsz profi weboldalt készíteni magadnak 0 Forintos sablon befektetéssel. A sablon után telepíteni fogunk néhány elengedhetetlen bővítményt is, például vizuális szerkesztést segítő és feltörés elleni biztonságot jelentő kiegészítőket.

Itt válik izgalmassá a helyzet! Nincs annál nagyobb öröm, mint amikor hónapok óta tartó szenvedés után rátalálsz erre a kurzusra és kicsit több, mint egy óra tanulás után elkészíted azt első oldalad. Tudom, ezután mindenkinek meg akarod majd mutatni a műved, ezért ezt azonnal be is állítjuk főoldalnak! Talán még nem érted, hogy melyik beállítás mit jelent, ezért részletesen bemutatom neked, hogyan tudsz új logót, címsorokat, folyószöveget. képeket, betűtípusokat, elrendezést és sok-sok egyéb elemet elhelyezni és szerkeszteni az oldalon

Ez itt a hatodik videó és még mindig nem volt egy sor programkód sem… Nem is lesz; mert a Landing oldal készítő MesterKurzus 100%-ban vizuälis szerkesztővel készített weboldalakról szól. Mit jelent ez? Annyit, hogy oda húzod a tartalmi elemeket, ahova csak szeretnéd, úgy rendezed őket, mint a képet egy prezentációban vagy mint a szöveget egy dokumentumban. Ez a videó kicsit hosszabb, és küröl-belül tudásanyagot tartalmaz, mint egy átlagos 3-4 órás kurzus. Olyan vázat készítünk benne a landing oldaladnak, ami a későbbiekben újra és újra felhasználhatsz és egy délután alatt építhesz vele teljesen új oldalakat a kampányaidhoz. 

Fontos, hogy legyen egy jól meghatározott konverziós célunk. A legtöbb vállalkozás vagy cég esetében a kapcsolatfelvételre ösztönzés egy járható és célravezető út ahhoz, hogy később vásárló legyen a látogatónkból. Meg fogod tanulni, hogy hogyan hozz létre egyedi kapcsolatfelvételi űrlapokat és hogyan ágyazd be őket a weboldaladba. Fontos, hogy az Adatvédelmi törvény miatt az érdeklődőnek el kell fogadni egy speciális mezőt mielőtt elküldi az üzenetet, de megmutatom neked, hogy ilyet létrehozni nem egy rakétatudomány!

Két dologtól eltekintve már tőkéletesen működő weboldalad van. Ami hiányzik: fejléc és lábléc. Általában a fejlécbe kerül a menü és a logód, a láblécbe a copyright szöveg és néhány egyéb oldal (pl.: Adatkezelési tájékoztató) linkje. Landing oldalaknál különösen fontos, hogy ne navigáld el a látogatót a menüvel, ezért olyan linkeket készítünk, ami az oldal bizonyos szekcióihoz viszi a kattintás után a látogatót: ezzel növelheted a konverziós arányodat.

Ez egy rövid videó a sütikről és hogy hogyan felelj meg a GDPR (Adatvédelmi törvény) előírásainak a weboldaladdal kapcsolatban. Egyszerűbb weboldalaknál sem kihagyható ez a lépés, mert később komoly büntetés lehet belőle, ha nem megfelelően tájékoztatod a látogatóidat.

Ha a konverziós célokról beszélünk biztos, hogy szóba kerülnek az e-mail listák és az automatizált hírlevél rendszerek. A bónusz videóban megtanítom neked, hogyan kapcsold össze a Mailchimp fiókodat a weboldaladdal, hogy a listádra automatikusan felkerüljenek a landing oldaladról érkező feliratkozók. 

Nézz bele a kurzusba most teljesen ingyen!

Most a Vevőszerző landing oldal stratégiák kézikönyvet + három bevezető videót küldünk neked a Landing kurzus bónusz videói közül, hogy megtudd, mire használj landing oldalt, mik az elengedhetetlen tartalmi elemei és hogyan rendezd az egyes blokkokat a maximális konverzió elérése érdekében!

A bevezető kurzus anyagait azonnal küldjük neked!

2019 © Minden jog fenntartva.
A weboldal vagy a kurzusok anyagának másolása, közzététele a készítők beleegyezése nélkül tilos és minden esetben jogi lépéseket von maga után.