Portfólió

Legutóbbi munkáink

magávalragadó Design és innovatív fejlesztés
Webfejlesztés sikertörténetek és

ügyfeleink véleménye

A közös munkánk kezdetén nagyon kezdetleges weblapom volt. Igényeimnek megfelelő szinvonalú honlapkészítés volt a cél. Kezdetektől fogva a kéréseimet és az igényeimet átlátva jó ötleteket és tanácsokat adott. Nekem nagyon kevés, csak szakmai vonatkozásban jelentett munkát. Az új honlap elkészülte után érezhetően megnövekedett a honlapot megtekintők, és a vizsgálatra jelentkezők száma. Azoknak ajánlanám, akik szeretnének kis befektetett energiával minőségi honlapot maguknak.

dr Malkocs Zsolt kardiologus Debrecen

dr. Malkócs Zsolt

www.KardiologusDebrecen.hu

Gergellyel egy teljesen új landing oldalt csináltunk, amivel hatékonyan haladtunk. Minden elképzelésemet a messzemenőkig megvalósította. Rugalmasan és türelmesen javított minden észrevételt. Szerettem a közös munkát, mert jó volt együtt alkotni. Remélem sok emberhez eljuttatjuk a tervező üzenetét ezzel a szép weboldallal. Tiszta szívből ajánlom a munkáját mindenkinek, aki belefáradt abba, hogy a fejlesztők nem azt, nem úgy és nem olyan gyorsan teljesítik az álmokat, ahogy szeretnétek. Örülök, hogy Őt választottam! 🙂

GalikKlara

Gálik Klára

www.TudatosTervezo.hu

Igényünk, a FitMe Stúdió honlapjának az elkészítése volt, ami maradéktalanul megvalósult, mire a tevékenységünk elindult. Megbeszéléseink során részletesen bemutattuk a stúdió tevékenységét, felvázoltuk az igényeinket, illetve átadtuk azokat az anyagokat, amikről úgy gondoltuk, hogy szeretnénk, ha a honlapon megjelennének. Mi a megadott időpontra egy olyan működő honlapot kaptunk, amelynek a szerkezeti felépítésével, esztétikai megjelenésével, működésével nagyon elégedettek voltunk. Nemcsak az idényeink, kéréseink teljesültek, hanem olyan kreatív dolgokat, ötleteket, javaslatokat, nekünk tetsző megoldásokat kaptunk, amire mi nem is gondoltunk. A 2 éve tartó munkakapcsolatunk során ugyanezt a rugalmasságot, gyorsaságot és kreativitást kapjuk azóta is. Vendégeink visszajelzése nagyon pozitív, sok dicséretet kapott honlapunk esztétikai megjelenése és használhatósága. Mindenkinek ajánlom, akik minőségi honlapot szeretnének a tevékenységüknek.

FitMe studio visszajelzes GrafikaiDesign honlapkeszites

Hegyközi Emese

www.FitMe.hu

Az új oldal 100%-ban hozzájárul a céljaim eléréséhez. Ez a honlap a névjegykártyám, aminek mindent el kell mesélnie rólam és a vállalkozásomról. Ez a honlap segít az ügyfélszerzésben és egyben marketing célja is van. Valamint egy kommunikációs csatorna köztem és az ügyfelek között, mivel olyan plusz funkciókkal láttad el, mint a jelentkezési lap, de később lehet rajta naptárfunkció és kártyás fizetési lehetőség is. Még nem indult el a honlap, de akik látták a terveket, már nagyon pozitív kritikát mondtak róla. Profi és különleges.

FB_IMG_1572567681177

Orbán Nóra

www.Stilusnavigator.hu

Legyél te a
következő sikeres honlaptulajdonos!

A portfóliónk böngészése során valószínűleg neked is feltűnt, hogy nekünk a minőség a mennyiség felett áll. Az elkészült honlapjaink egytől egyig egyedi designnal és innovatív fejlesztési megoldásokkal készültek, olyanokkal, amiket csak mi kínálunk a megrendelőinknek!