PÉNZT ÉS IDŐT SPÓROLNÁL A WEBOLDALADDAL?

Automatizáld a kapcsolatfelvételt, válts online értékesítési felületre, bankkártyás fizetéssel és automatikus számlázással! Profi és innovatív megoldásokat kínálunk, az új honlapoddal automatizálhatod az eladásaidat, az időpont foglalásokat és több érdeklődőt érhetsz el. Ráadásul a vizuális szerkesztőfelületen bármikor, könnyen módosíthatod az oldalad tartalmát!

Gyorsan indíthatsz online vállalkozást
a moduláris felépítésű weboldalainkkal

Hogy ez mit jelent a gyakorlatban? Dinamikusan bővíthető online rendszereket és minimális befektetéssel való indulást. Mert ezzel a megoldással egy egyszerűbb weboldallal is biztosítani tudjuk a költséghatékony indulást, majd a későbbiekben, modulonként építjük eköré a könnyen bővíthető alap rendszer köré a további bővítményeket. Ezzel az ügyfeleinknek pénzt és fejlesztési időt spórolunk.
Biri Gergely - Webfejlesztő
LinkedIn

ha SZÜKSÉGED LENNE EGY ÚJ WEBOLDALRA, és

szeretnéd, hOGY végre...

a weboldalad pénzt hozzon neked

NŐJÖN AZ ONLINE MEGRENDELÉSEID SZÁMA

AUTOMATIZÁLÁSSAL IDŐT SPÓROLHASS

MEGSZABADULJ A LUSTA WEBFEJLESZTŐDTŐL ÉS időben elkészüljünk

CSAK OLYAN FEJLESZTÉSÉRT FIZESS, AMIRE SZÜKSÉGED VAN

BÁRMIKOR EGYSZERŰEN SZERKESZTHESD A WEBOLDALAD TARTALMÁT

számold ki most, hogy

mennyibe kerül az új weboldalad!

Az árkalkulátor kitoltése kb. 4 percet vesz igénybe és összesen 3 oldalból áll.

A válaszokat bizalmasan kezeljük, az Adatvédelmi irányelveinknek megfelelően. A kérdőív kitöltése nem von maga után vásárlási kötelezettséget, a megjelölt összeg előzetes kalkuláció és nem minősül konkrét ajánlattételnek.

Hogyan kaphatsz azonnali árkalkulációt

weboldal fejlesztéshez?

Töltsd ki ingyenesen és vásárlási kötelezettség nélkül a fenti három oldalból és összesen 10 rövid  kérdésből álló kérdőívet, hogy megtudd, milyen áron készítjük el neked a saját elképzeléseidnek megfelelő weboldalt! A kérdőív kitöltése után megkapod a honlap designára és a webfejlesztésre vonatkozó teljes árkalkulációt. 

ingyenes, kötelezettségmentes

Az árkalkulátor használata teljesen ingyenes és nem von maga után rendelési kötelezettséget, csak tájékoztatásra szolgál.

Egyszerű és gyors

Az árkalkulátor kitöltése kb. 4 percet vesz igénybe. Az árkalkulációt azonnal megkapod emailben.

kombinált ajánlat

A weboldalad programozására és a designra együtt, egy kombinált ajánlatot kapsz. Nem kell további webes szakembereket keresned!

6 év webfejlesztés tapasztalat,
Kiemelkedően magas vevői elégedettség

A GrafikaiDesign-nál 6 éve foglalkozunk webdesignnal és webfejlesztéssel. Ezidő alatt sikerült kiemelkedően magas vevői elégedettséget elérnünk, amit a gyorsan beüzemelhető, modern és egyszerű, vizuális szerkesztővel kezelhető honlapoknak köszönhetünk.

Az új honlap elkészülte után érezhetően megnövekedett a honlapot megtekintők, és a vizsgálatra jelentkezők száma. Azoknak ajánlanám, akik szeretnének kis befektetett energiával minőségi honlapot maguknak.

dr Malkocs Zsolt kardiologus Debrecen

dr. Malkócs Zsolt

www.kardiologusdebrecen.hu

Tiszta szívből ajánlom a munkáját mindenkinek, aki belefáradt abba, hogy a fejlesztők nem azt, nem úgy és nem olyan gyorsan teljesítik az álmokat, ahogy szeretnétek. Örülök, hogy Őt választottam! 🙂

GalikKlara

Gálik Klára

www.tudatostervezo.hu

Az új oldal 100%-ban hozzájárul a céljaim eléréséhez. Ez a honlap a névjegykártyám, aminek mindent el kell mesélnie rólam és a vállalkozásomról. Ez a honlap segít az ügyfélszerzésben és egyben marketing célja is van.

FB_IMG_1572567681177

Orbán Nóra

www.stilusnavigator.hu

Nemcsak az idényeink, kéréseink teljesültek, hanem olyan kreatív dolgokat, ötleteket, javaslatokat, nekünk tetsző megoldásokat kaptunk, amire mi nem is gondoltunk. A 2 éve tartó munkakapcsolatunk során ugyanezt a rugalmasságot, gyorsaságot és kreativitást kapjuk azóta is.

FitMe studio visszajelzes GrafikaiDesign honlapkeszites

Hegyközi Emese

www.fitme.hu

További sikerprojektek:

Csatlakozz te is az igényes és megnyerő honlapok tulajdonosaihoz!