1. Weboldal csomagok

Első lépésben válassz egy csomagot, ami meghatározza majd a honlapod alapvető kialakítását. Kezdőknek elegendő lehet egy ALAP bemutatkozó oldal, a PROFI csomagban több tartalom is felkerülhet a honlapodra, a SHOP csomagot pedig termékértékesítéshez ajánljuk.
Válassz az igényeidnek megfelelő csomagot!

ALAP csomag

Bemutatkozó weboldalt készítünk neked, hogy az érdeklődők megtaláljanak az interneten.

PROFI csomag

Teljes céges weboldal, ami főoldalt + 4 további aloldalt tartalmaz, egyedi designnal, egyszerű szerkesztőfelülettel.

SHOP csomag

Webshopfejlesztés kezdőcsomag. Profi webshop, ahol online értékesítheted a termékeidet és kezelheted a rendeléseket.

2. Hasznos extra funkciók

Automatizált webes megoldásokat fejlesztünk a honlapodra, takaríts meg időt és pénzt! A fejlesztéseinkkel könnyebben, gyorsabban és interaktívabb módon léphetsz kapcsolatba a látogatóiddal a honlapodon keresztül, marketing eszközeinkkel pedig növelheti az elkötelezett vásárlóid számát.
Válassz extrákat a saját honalpodra a legnépszerűbb funkciók közül!

KAPCSOLATFELVÉTEL OLDAL

Automatikus üzenetküldő rendszer név, email, telefonszám és üzenet mezőkkel (egyedi mezők egyeztetés alapján). A kapcsolatfelvétel oldalon igény szerint feltüntetjük a kontakt adatokat biztonságos fomrában (email cím a spam robotok elől rejtve marad). A csomag tartalmaz Google Térkép integrációt, céges telephely jelölöléssel.

HÍRLEVÉLKEZELŐ RENDSZER

A hírlevélkezelő rendszer bekötése tartalmazza a hírlevélkezelő szolgáltatás beüzemelését a honlapon: a feliratkozás és leiratkozás funkciók automatikus kezelését. Időzített hírlevelek, vásárláshoz kötött hírlevelek, follow-up emailek, akciós katalógus, elhagyott kosár emlékeztető küldhetők a rendszer segítségével.

SEBESSÉG OPTIMALIZÁLÁS

Lassú a weboldalad? Segítünk kideríteni az okát és optimalizáljuk a kódot, hogy a hosszú betöltési idő miatt ne veszíts látogatókat. Az összes képed méretét minőségromlás nélkül csökkentjük és minimalizáljuk a böngésző terhelését az elérhető legjobb optimalizálási pontszám elérése érdekében. A tesztekhez a webpagetest.org oldalt használjuk.

BANKKÁRTYÁS FIZETÉS

A bankkártyás fizetés integrációjával webshopodban lehetőség lesz bankkártya elfogadásra és azonnali online fizetésre. A kiegészítő tartalmazza a biztonságos fizetési megoldás integrálását, így minden adat egy titkosított csatornán lesz továbbítva, így a kártyaadatok és az átutalt összeg is biztonságosan célbaér majd.

ONLINE SZÁMLÁZÁS

A magyarországi szabályok szerint bizonyos esetekben kötelező az online számlaadás. A mi megoldásunkkal automatizálhatod a számlázási folyamatot, mert a sikeres fizetés után a vásárló részére automatikusan elkészül a számla. Lehetőség van egyedi számlázási szabályok beállítására, a számlák exportálására és a PDF számla kinyomtatására is.

IDŐPONTFOGLALÁS ONLINE

Az időpontfoglaló rendszerrel automatizálhatod az eltérő árral és időtartammal rendelkező szolgáltatások foglalását. A foglalt időpontokat automatikusan kezeli a rendszer, továbbá lehetőség van külső naptár (pl. Google Naptár) szinkronizálására. Extra szolgáltatások, akciók és százalékos kedvezmények esetén automatikus díjkalkuláció történik.

TÖBBNYELVŰ WEBOLDAL

Böngésző nyelv és földrajzi helyzet észlelés segítségével minden látogatód a megfelelő tartalmat látja majd a számítógépén vagy mobilján. Az oldalak tartalmának nyelvi beállítása a keresőoldalak elvárásai szerint történik majd. Az egyszerű URL link kezelés lehetővé teszi a gyors és intuitív navigációt a weboldalad nyelvei között.

ŰRLAPOK ÉS KALKULÁTOROK

Biztosíts értékes, személyreszabott információt a látogatóidnak az űrlapjaink és kalkulátoraink segítségével. Add meg, milyen képlet alapján számoljuk és mi automatikusan kalkulált mezőkkel elkészítjük neked az árajánlatkérő űrlapot pl. biztosítási díjkalkulációhoz vagy napelem hatékonyság kiszámításra.

Mennyibe kerül, a teljes weboldal?

Szeretjük az átlátható és előre kalkulálható összegeket, ezért összegyűjtöttük neked egy új honlapfejlesztés teljes költségét, pontról pontra.
Neked csak ki kell választani, hogy milyen funkciót szeretnél a weboldaladra!

Megrendelőink gyakran választják

A felsoroltakon túl további egyedi weboldal elképzeléseket vagy funkciókat is megvalóstunk.
Különös tekintettel a pluginek vagy beépülő modulok fejlesztésére.
Keress bennünket, ha egyedi, online rendszer fejlesztésére van szükséged!

ONLINE KURZUS RENDSZER

Tartalmaz mindent, ami az online tanfolyamod sikeréhez szükséges. Tarts online órákat, készíts strukturált kurzus tartalmakat, adj meg tanulási célokat és különböző előfizetési csomagokat. Mindezt a saját weboldaladon megteheted, anélkül, hogy havidíjat vagy jutalákot kellene fizetned a rendszer használatáért.

VONALKÓDOS PDF UTALVÁNYOK

A vásárlási utalvány értékesítés tartalmazza: Webshopban vásárolható, PDF fájlban kiküldött kuponok kezelését, automatikus, egyedi kuponkód generálását a rendszerben. A kódok beváltása személyesen az üzletben vagy online ellenörzőfelületen történhet. Könnyen követhető és ellenőrizhető kuponos vásárlások!

WEBOLDAL RENDSZERISMERTETŐ

Igény esetén oktatást és rendszerismertetőt tartunk neked az új weboldalhoz. Az egyszerűbb műveletektől kezdve (pl. admin belépés, szöveg szerkesztés) egészen a haladó funkciókig (pl. speciális termékek felvétele, rendelések kezelése, hírlevelek beállítása és időzítése stb.) megmutatjuk, mit hogyan állíts be.

Online konzultáció

Foglalj időpontot online konzultációra!
Az első szakértői tanácsadás online is lehetséges.